fbpx

Predavatelji Agilia 

mag. Janja Milič Velkaverh_Agilia_predavateljica, poslovna svetovalka, coach
Agilia_Janja Milič Velkaverh_predavateljica, poslovna svetovalka in coach
mag. Janja Milič Velkaverh

mag. Janja Milič Velkaverh

Predavateljica mag. Janja Milič Velkaverh je mednarodno licencirana mojstrica praktik nevro-lingvističnega programiranja (INLPTA) in prejemnica treh certifikatov tehnik kreativnega razmišljanja po De Bono: 6 klobukov razmišljanja, Tehnike Lateralnega razmišljanja in Enostavno razmišljanje.

Kreativno razmišljanje v timu, razvoj novih storitev in digitalizacija poslovanja so področja, na katerih dela z vso zavzetostjo, srčnostjo in predanostjo. Tako je v svoji več kot 20-letni vodstveni karieri pretežni del časa vodila različne službe za razvoj in trženje v več hčerinskih podjetjih skupine Telekom Slovenije. Z izgradnjo dinamičnih, kreativnih in predanih timov, so pod njenim vodstvom lansirali tudi priljubljeni poslovni portal bizi.si.

V zadnjih letih je kot svetovalka generalnega direktorja za razvojne zadeve v javnem gospodarskem zavodu pokrivala področje strateškega razvoja poslovanja, marketinga ter vodila projekt organizacijske kulture. Imenovana je bila tudi za pooblaščeno osebo za varstvo podatkov (DPO).

S svojimi izkušnjami, pridobljenimi v različnih podjetjih in panogah, ter naravno igrivostjo, posluhom za različne ljudi ter nenavadne ideje naredi predavanja zanimiva, prijetna in interaktivna.

 

Kompetence

Janja Milič Velkaverh je na Ekonomski fakulteti v Ljubljani nekaj let po diplomi s projektnega in timskega dela (univ. dipl. ekon.), magistrirala s področja organizacijske kulture in uvajanja notranjega podjetništva v koorporacijah.

Ves čas se je dodatno usposabljala doma in v tujini.  Poleg tehnik kreativnega razmišljanja in nevro-lingvističnega programiranja, je pomembna komunikacijska in vodstvena znanja pridobila tudi z izobraževanjem v okviru treh stopenj Akademije Dialogika (Karnion). Pomembnejša področja so: geštalt, realitetna šola, vedenjske šole in transakcijska analiza.

V svoji karieri ima več letne izkušnje kot predavateljica komunikacije, podjetništva, organizacije poslovanja in kulture podjetja v srednje in višješolskih programih, na več kongresih in podjetjih.

Delala je kot licencirana svetovalka generalistka v vavčerskem sistemu. Podjetnikom je pomagala reševati poslovne izzive in pripravljali poslovne načrte, plane trženja in poslovne strategije.

Poslanstvo

Strastna zagovornica učinkovitega timskega dela verjame in uči, kako z agilnimi metodami v različnih sektorjih in uporabo kreativnih tehnik razmišljanja, razvijamo inoviranje v podjetjih.

Verjame v etično rabo nevro-marketinga za večjo prepričljivost in uvajanje trajnostnega poslovanja in voditeljstva, kar vključuje tudi uvajanje trajnostnih vrednot v organizacijsko kulturo podjetij, kot so sodelovanje, spoštovanje različnosti in skrb za okolje v širšem smislu.

Pravi vodja v timu spodbuja sodelavce, da se izrazijo, razvijajo, se medsebojno spoštujejo in podpirajo. Delati v takem timu je čisti užitek. In rezultati sledijo. To je flow.

 

Naši zadnji prispevki