fbpx

Zunanji sodelavci Agilia 

Uroš Drčić_zunanji sodelavec-predavatelj-Agilia
Uroš Drčić - TEDx_zunanji sodelavec predavatelj Agilia

mag. Uroš Drčić

Zunanji sodelavec Agilia, mag. Uroš Drčić, je priznani transakcijski analitik psihoterapevt. Uroš v okviru sodelovanja z Agilio vodi del delavnic, ki obravnavajo čustveno izredno težke situacije, s katerimi so soočeni zaposleni pri svojem delu ali v posebnih situacijah v podjetju.

Sicer vodi prakso individualnega in skupinskega svetovanja ter psihoterapije v okviru zavoda Revita plus, centra za svetovanje in izgorelost.

Kompetence

Zaključil je študij osnov psihoterapije, program Propedevtika, na Univerzi Sigmunda Freuda (SFU). Naziv psihoterapevt je pridobil z dokončanjem specialističnega študija psihoterapije transakcijske analize v okviru Mednarodne akademije za transakcijsko analizo (ITA Academy) pod mentorstvom priznanega psihoterapevta Zorana Milivojevića, TSTA.

Je član Mednarodne zveze za transakcijsko analizo (ITAA).

Svoje znanje deli tudi na različnih konferencah in okroglih mizah, predava za zaključene skupine v podjetjih. Tematiko izgorelosti je leta 2019 predstavil tudi v okviru TEDx Kranjska gora

Poslanstvo

Poleg privatne prakse je Uroš v preteklosti več let delal kot psihoterapevt v programu za psihosocialno rehabilitacijo zasvojenih s prepovedanimi drogami Društva Projekt Človek.

Kot moderator že več let odgovarja na vprašanja uporabnikov priljubljenega spletnega portala Med.Over.Net.

 

Naši zadnji prispevki