fbpx

Design Thinking: tehnika agilnega inoviranja

 

interna delavnica za zaključene skupine

AGILIA_delavnica Design Thinking_hitri inovacijski cikli_osredotočenost na kupca_uporabniška izušnja_razvoj storitev ali produktov_HACKATHON

ENA NAJBOLJ “VROČIH” TEHNIK INOVIRANJA IZ SILICIJEVE DOLINE

Že poznate eno od najbolj »vročih« tehnik inoviranja Design Thinking, ki prihaja iz Silicijeve doline? Gre za agilno, fleksibilno metodo razvoja produkta ali storitve, osredotočeno na uporabnika, ki spodbuja hitre inovacijske cikle in učenje na napakah.

⇓ ⇓ ⇓

FLEKSIBILNA METODA, PRIMERNA ZA RAZLIČNE ORGANIZACIJE IN PANOGE

Ravno zaradi svoje prilagodljivosti je primerna za različne tipe organizacije, ne zgolj za zagonska podjetja v digitalni industriji, uporabljajo jo tudi v drugih panogah, v večjih kooperacijah, celo v javni upravi.

Na praktični delavnici bomo spoznali vseh 5 faz procesa inoviranja produkta ali storitve. Primerno tudi za hackathon team building delavnico.

Več o delavnici

Agilia NLP poslovne kompetence

Komu priporočamo udeležbo

Vsem zaposleni, odgovorni za razvoj produktov, storitev ter procesov, še posebej pa:
• vodje razvojnih timov,
• zaposleni v razvoju, trženju, inženiringu, IT in drugih delovnih mestih,
kjer so potrebne kompetence inovativnosti, agilnosti in kreativnosti.

Odlično za team-buildinge

Za vaš tim lahko delavnico Design Thinking izvedemo tudi v obliki “hachathona”.

Predavateljica

mag. Janja Milič Velkaverh

mag. Janja Milič Velkaverh

V svoji več kot 20-letni vodstveni karieri je vodila službe za razvoj in trženje v podjetjih Teledat, Najdi.si in TSmedia (Telekom Slovenije) ter kasneje v javnem gospodarskem zavodu svetovala generalnemu direktorju na področju razvoja in organizacije.

Po diplomi s projektnega dela na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, je magistrirala s področja organizacijske kulture in uvajanja notranjega podjetništva v korporacijah. Je mednarodno licencirana mojstrica praktik NLP (INLPTA), svetovalka in poslovni coach.

Zaključila je Akademijo Dialogika (Karnion) ter pridobila certifikate kreativnega razmišljanja po metodah De Bona. Ima večletne predavateljske izkušnje na področju agilnega in kreativnega timskega dela, komunikacije, trženja, organizacije poslovanja in kulture podjetja, predava tudi na višješolskih programih ter kongresih.

S svojimi izkušnjami, pridobljenimi v različnih panogah in naravno igrivostjo, posluhom za različne ljudi ter nenavadne ideje naredi delavnice zanimive, prijete in interaktivne. 

Utrinki iz nekaterih izvedenih delavnic

Zaupali so nam tudi

Zaupali so nam tudi, reference, naročniki Agilia
Zaupali so nam tudi, reference, naročniki Agilia

Delavnica kreativnosti je v celoti izpolnila naša pričakovanja. Udeleženci smo preživeli zelo prijetno dopoldne, v katerem smo skozi teorijo in prakso spoznali nova orodja za spodbujanje kreativnosti v timu. In – kar je najpomembneje – delavnica je še okrepila timskega duha med nami.”

Urška Močnik

direktorica, Dom upokojencev Idrija

Podjetje Agilia nam je pokazalo kako razvijati odličnost in razmišljati kot pravi inovator, izven prehojenih in že označenih poti. Priporočamo podjetjem in organizacijam z visokimi in svet spreminjajočimi se cilji.

Matej Kirn

vodja projekta KOC HRANA 2, GZS

Zagotovite si svoj termin

Dvignite inovativnost v timih:

Design Thinking: tehnika agilnega inoviranja

  • Interna delavnica – delavnico izvedemo po dogovoru z naročnikom za zaključeno skupino (najbolje za celoten tim).
  • Poteka po dogovoru z naročnikom v živo ali preko spleta (preko MS Teams ali Zooma).
  • Je interaktivna, s poudarkom na pomenu osredotočenosti na kupca, uporabniško izkušnjo, spodbujanju hitrih inovacijskih cilov ter učenju na napakah.
  • Vsebina delavnice se lahko prilagodi zahtevam naročnika, odlično se obnese tudi za team building delavnice v obliki hackathona.
  • Naročnik prejme delovna gradiva za udeležence in potrdilo ob zaključku.
  • Optimalno štelo udeležencev, ki omogoča visoko stopnjo interaktivnosti, je 6 do 15; pri večjih skupinah se izvedba prilagodi.
  • Obseg: 1-2 dnevna delavnica (odvisno od potreb naročnika).
  • Za dogovor termina pišite na ponudba@agilia.si ali pokličite na 031 602 601.

 

Agilia_uspešno timsko delo
AGILIA_delavnica Design Thinking_hitri inovacijski cikli_osredotočenost na kupca_uporabniška izušnja_razvoj storitev ali produktov_HACKATHON

Zagotovite si svoj termin

 

Kontaktirajte nas, z veseljem vam posredujemo več informacij ter nezavezujočo ponudbo.

E: ponudba@agilia.si

T: 031 602 601

Iz naših prispevkov